Home » Algemeen Nieuws » While She Sleeps is seizoensopener voor Hedon

While She Sleeps is seizoensopener voor Hedon

Zwolle – Woensdag 23 augustus trapt rockband While She Sleeps het podiumseizoen van Zwols poppodium Hedon af. Het vijftal uit Sheffield gaat alweer ruim 10 jaar mee en bracht eerder dit jaar nog hun derde album You Are We uit. While She Sleeps is een aanrader voor liefhebbers van acts als As I Lay Dying en Bring Me The Horizon. Kaartverkoop voor het concert in Zwolle is per direct gestart.

Gretig, venijnig en energiek zoals While She Sleeps altijd is, knallen ook op de nieuwe plaat You Are We kracht en melodie hand en hand je speakers uit. Vele recensenten en critici categoriseren de muziek als metalcore, maar While She Sleeps bewijst van meerdere markten thuis te zijn. Zo is Settle Down Society en de single Hurricane voor de breder georiënteerde rockliefhebber, maar gooit de band alle remmen los op het agressievere Feel, In Another Now en Wide Awake.

Het concert van While She Sleeps zorgt voor een serieuze aftrap van het podiumseizoen van Hedon. De afgelopen weken hebben programmeurs Erik Delobel en Paul van ’t Veer in rap tempo een flink najaarsprogramma weten neer te zetten waar smaakmakers en publieksfavorieten elkaar in rap tempo afwisselen. De shows van Guus Meeuwis, Wende en Miss Montreal zijn al volledig uitverkocht en ook voor de optredens van Epica, Kim Wilde, Jett Rebel, Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes en K’s Choice gaat de kaartverkoop al hard.

Geen nieuws missen? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*