Voorbeschouwing FC Twente: “Op goede manier van ons afbijten in De Kuip”

0
31
© NieuwsOverijssel - Pammy Scheepvaart (Archief)

Enschede – Zondag begint de Eredivisie voor FC Twente. De ploeg gaat direct op bezoek bij landskampioen Feyenoord. In de Kuip wordt om 14.30 uur afgetrapt.

“We hebben zin om weer voor het ‘echie’ te spelen”, kijkt Hake vooruit op het treffen van zondag. “We krijgen direct een sterke tegenstander met landskampioen Feyenoord. In die zin sluit het aan op de voorbereiding, waarin we ook tegen sterke tegenstanders hebben gespeeld.” De ploeg kwam in die voorbereiding maar weinig tot scoren, zag ook Hake. “Verdedigend stond het gedurende de voorbereiding steeds beter en uiteindelijk moet je ervoor zorgen dat we regelmatig tot kansen komen en goals gaan maken. Dat heeft onze aandacht en daar werken we veel aan. We zullen naar een bepaald niveau moeten groeien met de veelal nieuwe jonge talentvolle spelers. Dat heeft tijd nodig, maar tegelijkertijd moeten we er zondag wel staan. Het gaat nu om de punten.”

De trainer kan zondag in ieder geval niet over Haris Vuckic beschikken. “Fysiek staan we er verder goed op. We zullen zondag compact moeten staan en agressief moeten zijn. Dat betekent elkaar steunen en op een goede manier van ons afbijten. We zullen ons moeten wapenen tegen Feyenoord, in fases onder de druk uit moeten voetballen en de momenten die we krijgen pakken.”
Feyenoord – FC Twente begint zondag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De ploeg wordt zondag door 625 supporters gesteund.

Bron: FC Twente

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op