Nijverdal – Afgelopen woensdag zijn op de Rijssensestraat twee voetgangers geschept door een automobilist. Het tweetal, een echtpaar uit Nijverdal van beiden 55 jaar, wandelden over de Rijssensestraat. Toen zij de Nijkerkendijk over wilden steken, werden zij over het hoofd gezien door een 27-jarige afslaande automobilist uit Hellendoorn, en werden zij geschept.

Mevrouw kwam met haar hoofd op de motorkap terecht en kwam verderop op straat terecht. Haar echtgenoot werd een eindje meegenomen op de motorkap van het voertuig en rolde daar even verderop weer vanaf. Beide slachtoffers werden door het ambulancepersoneel nagekeken. De vrouw werd meegenomen naar het ziekenhuis in Almelo, vergezeld door haar echtgenoot. De echtgenoot kwam er met licht letsel vanaf. In het ziekenhuis ging het echter dusdanig slechter met mevrouw, dat zij uiteindelijk toch is overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede.

De politie wil graag in contact komen met mensen die dit ongeval hebben zien gebeuren! Heb jij deze woensdagavond iets gezien van dit ongeval, neem dan contact met op. Dat kan via 0900-8844.