Hengelo – Op donderdag 21 februari a.s. komt Nederlands bekendste stylist Fred van Leer naar Schouwburg Hengelo met zijn eerste theatershow ‘Leer van Fred Live’. Deze show is landelijk een ongekend succes en was ook in Hengelo al in een vroeg stadium uitverkocht. Op donderdag 7 mei 2020 komt Fred van Leer terug naar Schouwburg Hengelo met de reprise van ‘Leer van Fred Live’. Op donderdag 14 februari a.s. om 11.00 uur start de kaartverkoop.

Het eerste seizoen van ‘Leer van Fred Live’ is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 mensen, vooral vrouwen, de show bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven. Van september 2019 tot en met mei 2020 geeft Fred van Leer meer dan 70 extra voorstellingen door het hele land. ‘Leer van Fred Live’ is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze fashion tips en tricks en vertelt ze de ‘do’s’ en vooral de vele absolute ‘don’ts’.

Over Fred van Leer
Twee eigen tv-programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek ‘Leer van Fred’ waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is instructief, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten.

Kaarten reserveren
Kaarten voor ‘Leer van Fred Live’ op donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 29,50 (inclusief garderobe en een drankje) en zijn te koop aan de kassa, telefonisch via 074-255 6789 (van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur) en via de website www.schouwburghengelo.nl.