Zwolle – Vrijdag 25 januari treedt rapsensatie Boef op in Hedon. Met hits als Habiba, Miljonair en Speciaal geniet de rapper uit Eindhoven miljoenen streams en staat hij in de top 10 van meest gestreamde artiesten op Spotify in Nederland.

De VIP-tickets van zijn show in Hedon zijn volledig uitverkocht, maar er is nog wel een aantal reguliere tickets verkrijgbaar via de website van Hedon en Plato in Zwolle.

Sofiane Boussaadia, alias Boef, kwam in opspraak wegens twee vrouwonvriendelijke filmpjes op Snapchat. Hij maakte daar publieke excuses voor tijdens een indrukwekkende show op Noorderslag vorig jaar. Sindsdien kiest Boef duidelijk een ander pad. Hij deelde afgelopen najaar Sinterklaascadeaus uit bij asielzoekerscentra en beloont kinderen die ‘goed hun best deden op school’ met vrijkaartjes voor zijn live-shows. Op de valreep van 2018 kwam Boef op 21 december met zijn nieuwe EP 93; ook die is inmiddels al meerdere miljoenen keren gestreamd. Na de gouden en platina platen die hij op zijn naam heeft gezet, is het tijd voor de volgende stap in zijn muziek carrière: zijn eerste eigen clubtour langs de grootste clubs van het land.

Boef met support act Joeyak
Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer: vrijdag 25 januari
Open: 19.30 uur
Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 18,54

Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.