© Bertus Webbink

Balkbrug – Woensdagmiddag 27 februari organiseert Landschap Overijssel bij Bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug de kindermiddag ‘Bas de Das’. Kinderen leren deze middag van alles over de das.

Vanzelfsprekend neemt het kinderteam de kinderen ook mee naar buiten voor dassen-spelletjes. En gaan we samen het pad van Bas de Das verkennen dat achter De Wheem ligt. De middag begint om 14.30 uur en om 16.30 uur mag je weer opgehaald worden. De kosten zijn € 2,50 per kind. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Het grote zwart-witte dier dat in burchten leeft en zich vrijwel niet laat zien staat deze middag centraal. Wat eet een das, hoe leven ze en hoe zien ze eruit. Vind je ze bijvoorbeeld ook rondom de Wheem? Allemaal vragen die we deze middag beantwoorden of onderzoeken.

Hoe en wat?
Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. De kosten voor deze kindermiddag bedragen € 2,50 per kind. Dat is inclusief een bekertje ranja of chocolademelk en iets lekkers. Wel eerst even aanmelden via www.landschapoverijssel.nl Graag tot ziens op woensdag 27 februari bij Bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest 22 in Balkbrug.

Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden.