Kernenbezoek Welsum op 14 mei

Kernenbezoek Welsum op 14 mei

WELSUM – Het college van burgemeester en wethouders brengt dinsdag 14 mei 2019 een kernenbezoek aan Welsum. Dit vindt plaats bij Dorpshuis De Bongerd en begint om 20.00 uur.

Tijdens het kernenbezoek worden inwoners uit Welsum door de gemeente en PB Welsum onder andere bijgepraat over de stand van zaken van snel internet in het buitengebied, de opknapbeurt van de IJsseldijk, de energievisie, het project Welzorgsum en de Stimuleringsregeling Toekomstgericht wonen. In 2020 vieren we in heel Nederland 75 jaar Vrijheid. Ook in Olst-Wijhe zijn hiervoor activiteiten in voorbereiding.

Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college. Voorafgaand aan dit kernenbezoek heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Welsum een overleg gehad met de directie van de gemeente Olst-Wijhe. Iedereen is in de gelegenheid om vragen aan burgemeester en wethouders te stellen. Inwoners van Welsum zijn van harte welkom op dinsdag 14 mei om 20.00 uur bij Dorpshuis De Bongerd.

Deel dit bericht!

Gerelateerde berichten