Inzamelingsactie vanuit Albergen voor zwaargewonde Stephan

Inzamelingsactie vanuit Albergen voor zwaargewonde Stephan

ALBERGEN – Vrienden en collega’s van Stephan Netten kregen op 12 april de schrik van hun leven. Hun vriend is betrokken geraakt bij een ernstig auto-ongeval. Onderweg van werk naar huis kwam hij in botsing met een andere auto en een vrachtwagen. Ze proberen op allerlei manieren geld in te zamelen om hem in zijn familie te helpen. Op Facebook is een inzamelingsactie gestart en een scoutinggroep verkoopt zelfgemaakte kunstwerkjes om geld te verzamelen voor hun “oom Stephan”. Verder beraden de vrienden zich nog op andere acties. 

Stephan was op de bewuste dag onderweg van werk naar huis toen hij betrokken raakte bij een ernstig ongeluk. Bij het ongeluk waren nog een andere auto en een vrachtwagen betrokken. De vrachtwagen schaarde en kwam in de sloot terecht en Stephan zijn auto werd 30 meter het weiland in geslingerd. Over de tweede auto is niets bekend. Stephan werd pas na een uur uit zijn auto bevrijd en per helikopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Daar ligt hij in coma op de Intensive Care. Het laatste nieuws is dat de koorts nu aan het zakken is en dat er alleen fysieke schade is. De prognose is dat er een lange revalidatie zal komen. Vriendin Linda: “We hopen met zijn allen dat Stef geen blijvende schade ondervonden heeft, maar alleen tijd zal het leren. Als je zo’n klap maakt op een vrachtwagen, die nu ook total- loss, is en die klap overleeft is dat op zich al een godswonder. Stef is een sterke kerel!!”

Stephan Netten in comateuze toestand in het ziekenhuis.

Kosten
Linda: “Als ik Stef mag omschrijven is het een reus van een kerel, met een klein hartje die altijd voor zijn vrienden klaarstaat.” Stephan was net zzp-er geworden in de beveiliging en hielp vrienden die moeilijk aan werk kunnen komen. Stephan had helaas zijn verzekeringen nog niet helemaal rond. Daarom moet hij alle medische kosten zelf opbrengen. Verder heeft hij geen inkomen meer en moeten zijn ouders de huur van zijn huis betalen. Dat dit hoge kosten gaan worden moge duidelijk zijn.

Wilt u een donatie doen en Stephan en zijn familie helpen? Dat kan via de volgende link:
Doneer voor Stephan
Vermeld bij uw donatie de naam Stephan Netten.

Deel dit bericht!

Gerelateerde berichten