Zwolle – Maandag 27 augustus komen hitmachines Bizzey en Yung Felix samen met Snelle naar Hedon voor een avond vol dance en keiharde raps. Met zijn nummer 1-hit ‘JA!’ en zijn nummer 1-album ‘November’ trapte Bizzey 2018 goed af. Zijn hit Traag is met momenteel 75 miljoen views de meest succesvolle Nederlandstalige videoclip aller tijden.

Yung Felix en Bizzey zijn geen vreemden van elkaar, zo produceerde Yung Felix meerdere van Bizzey’s tophits waaronder de onlangs uitgekomen single ‘Drama’ met rapper Boef. De talentvolle rapper Snelle uit Deventer zal de avond openen.

Na jarenlang succesvol mc te zijn geweest voor artiesten als Hardwell en Afrojack, tourde Bizzey als lid van Yellow Claw de wereld rond. In de zomer van 2016 verbaast hij vriend en vijand door te stoppen met Yellow Claw en zijn solocarrière te lanceren. In hoog tempo brengt hij via zijn label Noah’s Ark singles uit die clubs domineren en op Spotify en Youtube goud- en platinastatus behalen. Tot nu toe werkte hij daarop samen met artiesten als Boef, Lil Kleine, Hardwell, Kraantje Pappie en Frenna.

Het optreden op 27 augustus maakt deel uit van de Hbo Bruisweek 2018 (deelnemers gratis toegang!), de introductieperiode voor studerend Zwolle. Voor iedereen die niet net begint met een studie in Zwolle, maar dit feestje toch niet wil missen, bieden Buro Ruis en Hedon een beperkt aantal reguliere kaarten aan.

Bizzey / Yung Felix / Snelle
Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer: maandag 27 augustus
Open: 21.30 uur
Aanvang: 22:15 uur
Entree: € 5,00

Info en kaarten via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.