Enschede – In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen organiseren twee politieke partijen, namelijk CDA Enschede en PvdA Enschede het lijstduwersdebat van Oost-Nederland. Tweede Kamerleden Pieter Omtzigt (CDA) en Sharon Dijksma (PvdA) gaan met elkaar in debat. Het debat is vrijdagavond 16 maart in Theater Concordia aan de Oude Markt.

De beide Tweede Kamerleden wonen in Enschede en gaan met elkaar in debat over lokale, regionale en landelijke onderwerpen die een rol spelen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. De Kamerleden Omtzigt en Dijksma onderschrijven het belang van goede vertegenwoordiging van Enschede in Den Haag. Mede om die reden is het belangrijk om het debat te voeren over de onderwerpen die spelen tijdens deze gemeenteraadsverkiezingen.

Het programma van de avond is als volgt: vanaf 19.00 uur kunnen belangstellende binnenlopen voor een kopje koffie of thee. Waarop vervolgens om 19.30 het debat zal beginnen en rond 21.00 uur zal worden beëindigd. Daarna is de mogelijkheid om onder het genot van een informele borrel met elkaar na te praten en eventuele vragen te stellen aan de 2 debaters en de kandidaatraadsleden van Enschede.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor het debat bij het CDA Enschede of bij de PvdA Enschede via secretaris@cda-enschede.nl of bestuur@pvdaenschede.nl. Het lijstduwersdebat van Oost-Nederland is ook te volgen op de Facebookpagina’s van CDA Enschede en PvdA Enschede.