Gewapende overval Emté supermarkt het Oosterveld Enschede, daders nog niet gepakt

0
113

Enschede – Tegen 16.30 uur kwam de melding dat er een overval was geweest bij de EMTÉ supermarkt. Politie is direct ter plaatse gegaan. De overvallers waren echter al weg. Agenten hebben een PD (Plaats Delict) gemaakt om zoveel mogelijk sporen te behouden en de daders snel te vinden.

De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar helaas op dat moment niemand meer aangetroffen. Ook is er nog een speurhondengeleider ter plaatse geweest om te zoeken naar mogelijk een vuurwapen die een van de verdachten van zich af zou hebben gegooid. De overval is gepleegd door drie daders. Alle drie in het zwart gekleed en alle drie in het bezit van een vuurwapen. Ook droegen ze allemaal een masker. De daders zijn weg gerend richting het Wesselerbrinkpark. Benader de verdachte personen niet, onderneem zelf geen actie, de daders zijn vuurwapengevaarlijk!!!

Heb je iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via het algemene nummer (0900-8844) of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op