Enschede – FC Twente speelde vandaag de laatste wedstrijd van de voorbereiding tegen Al-Taawoun FC. Op het drukbezochte complex van GFC Goor werd er met 2-2 gelijkgespeeld.

De nieuwelingen van de afgelopen week maakten vandaag hun officieuze debuut in het eerste elftal. Ramos, Nacho en Ricardinho stonden allen in de basis. Spits Tom Boere maakte na lang blessureleed zijn rentree. In de eerste helft kwam Al-Taawoun al na 3 minuten op een 0-1 voorsprong door een penalty. Nog geen 4 minuten daarna trok Matthew Smith de stand weer gelijk. Nog voor rust kwam Al-Taawoun weer op voorsprong, wederom door een penalty. 10 minuten na rust zorgde een speler van Al-Taawoun voor de 2-2. In het restant van de wedstrijd stopte Joël Drommel nog een penalty van Al-Taawoun.

Trainer Marino Pusic toonde zich tevreden over het optreden van zijn ploeg.“In delen van de wedstrijd hebben we het goed gedaan, in andere gedeeltes is zeker nog ruimte voor verbetering. We speelden met drie debutanten, dat is natuurlijk wennen. Je ziet de ontwikkeling van het team, maar het is duidelijk dat de ploeg nog tijd nodig heeft, tijd die we niet hebben. Dat is een gegeven, waar we al heel de voorbereiding mee te maken hebben. Dat is een gegeven, waar je niet moeilijk over moet doen. Ik denk dat de ploeg het vandaag behoorlijk goed heeft ingevuld. Met Al-Taawoun troffen we een behoorlijk sterke tegenstander, waarin we een groot deel van de wedstrijd goed tegen hebben gespeeld.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here