Home » Pagina »

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

My Generation brengt Invitation To Earth & Fire

14 oktober - 21:00 tot 23:00

€15

Marieke Eelman (Nilsson/Eelman) komt op zaterdag 14 oktober optreden in Hedon. Het optreden is onderdeel van de themavond My Generation: Invitation To Earth & Fire. Zangeres Marieke Eelman, bekend van Nilsson/Eelman, en haar band gaan live-uitvoeringen brengen van de nummers uit de jaren ’70. Een hommage aan Jerney Kaagman en Earth & Fire. De kaartverkoop van het evenement is van start gegaan.

Het optreden is gerust zeer bijzonder te noemen: zo speelt de band nummers die sinds de jaren ’90 niet meer live gespeeld zijn. Denk dan aan nummers als Seasons, Maybe Tomorrow Maybe Tonight, Storm & Thunder, Love of Life en de nummer 1-hit Memories. My Generation is dé dansavond met een dwarsdoorsnede van het beste uit 50 jaar popmuziek met een rauw randje. Tijdens de avond is het podium omgebouwd tot een intieme nachtclub en kan er rondom het optreden de hele nacht gedanst worden.

MY GENERATION: INVITATION TO EARTH & FIRE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 14 oktober
Open : 21:00 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 15,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
21:00 tot 23:00
Kosten:
€15

Locatie

Poppodium Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
Website:
www.hedon-zwolle.nl

Aan deze agenda kunnen geen rechten worden ontleend

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*