Home » Pagina »

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Frankpop 2017

23 juni | 19:30 tot 23:59

Helden in de muziek, ze zijn een inspiratiebron voor iedereen die van muziek houdt en zelf muziek wil maken. Op 23 juni, tijdens Frankpop heroes, gaat Metropool een aantal van die muziekhelden in de spotlights zetten. Aan bod komt muziek van Old Heroes als David Bowie, Blof, Prince en Pink Floyd maar ook new heroes als Ed Sheeran, Shawn Mendes en Nielson.

Alle leerlingen van gitarist Frank Meijer die willen, kunnen en vooral durven, doen mee en staan op het grote Jupilerpodium van Metropool. Iedereen krijgt de rol die bij hem of haar past. Gitaarspelen in de grote “jeugdbende” of een dampende solo in een Pink Floyd klassieker. Ze repeteren in de les en op een aantal grote gezamenlijke repetities zodat ze goed voorbereid zijn en elkaar goed leren kennen.

Al deze Heroes worden, zoals altijd, begeleid door onze onovertroffen Frankpop band, bestaande uit Arjan Otte (drums), Armand Drenth(percussie), Jeffrey Revet (toetsen), Thijs Oosterhof(basgitaar) en Thijn Mulder. Voor een enkel nummer wordt de Frankpopband aangevuld met Mats Hof (saxofoon) en Sjoerd van der Blom(trompet).
Verder wordt er nog gezongen, zowel achtergondkoor als voorgrond, door Elske Haverkamp, Kirsten Ardesch, Pascal Fahrendorf, Ivo Meijer en Anika Meijer.

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
19:30 tot 23:59

Locatie

Metropool
Industrieplein 10
Hengelo, Overijssel 7553 LL
Telefoon:
0742438000
Website:
www.metropool.nl

Aan deze agenda kunnen geen rechten worden ontleend