Home » Pagina »

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Die Schlagernacht des Jahres 2017

14 oktober - 20:00 tot 22:00

Zaterdag 14 oktober vindt Die Schlagernacht des Jahres plaats in de IJsselhallen Zwolle. De tweede editie van dit muzikale evenement staat weer garant voor een avond vol gezelligheid en de beste Schlager- en Volksmusik.

Het is ‘Mister Schlager Nederland’ Wijbrand van der Sande deze editie weer gelukt om de beste Duitstalige artiesten naar Zwolle te halen. Zo zullen de Kastelruther Spatzen na 7 jaar afwezigheid weer voor het eerst in Nederland optreden. De Kastelruther Spatzen alleen al staan garant voor meer dan 100 gouden en platina platen. Naast deze supergroep treden ook de Wildecker Herzbuben, Die Zillertaler en Gaby Albrecht op en komt Schlagerkoning Dennie Christian langs om het feestje af te trappen met het Zwolse publiek.

De organisatie is in handen van Spiel mir einer, het Nederlandse radio station dat helemaal gespecialiseerd is in de schlager en volksmuziek. Dit evenement kent zijn gelijkenis niet in Nederland; een line up van de beste Duitstalige artiesten op één avond en is nog het beste te vergelijken met de grote muziekshows van de Duitse tv. Bezoekers kunnen vanaf 17.30 uur al in de IJsselhallen terecht voor een maaltijd, lekker broodje of kopje koffie. Dat wordt genieten van een avondvullend programma met eten, drinken en de beste Schlagermuziek. Een onvergetelijke avond uit voor jong én oud!

Datum: : zaterdag 14 oktober 2017
Restaurant open : 17.30 uur
Concertzaal open : 19:00 uur
Aanvang : 20:00 uur
Entree : vanaf EUR 52,50 (excl. transactiekosten)

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
20:00 tot 22:00

Locatie

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
Zwolle,
Website:
www.ijsselhallen.nl

Aan deze agenda kunnen geen rechten worden ontleend

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*