Enschedese Ayfer Koç op plek 3 bij Beste Raadslid van Nederland

2
656

Enschede – De Lijsttrekker van het CDA Enschede, Ayfer Koç, staat inmiddels op de derde plaats bij de verkiezing van het Beste Raadslid van Nederland.

Deze verkiezing, die is georganiseerd door de Volkskrant en WNL, loopt tot 7 maart a.s. en is bedoeld om raadsleden die zich in de afgelopen periode hebben onderscheiden in de gemeenteraad in het zonnetje te zetten. De 50 raadsleden met de meeste stemmen worden beoordeeld door een professionele jury. De finale zal uit minimaal 10 raadsleden bestaan. Inmiddels hebben al meer dan 27000 stemmers een stem uitgebracht op een raadslid.

Wilt u niks missen van het politieke nieuws? Like dan onze NieuwsOverijssel.nl – politiek Facebookpagina

2 REACTIES

  1. Beste René Beunders,
    Deze verkiezing wordt niet door NieuwsOverijssel.nl georganiseerd maar door de Volskrant en WNL.

    Met vriendelijke groet,
    De redactie

  2. Werkelijk onbegrijpelijk dat uw redactie dit CDA-raadslid heeft genomineerd. Is dat wellicht omdat zij de echtgenote van het tweede kamerlid Pieter Omtzigt is? Als fractievoorzitter van coalitiepartij CDA Enschede is zij medeverantwoordelijk voor de sociale misstanden in Enschede. Ik zal er een paar noemen: de zoekperiode, de bevoorschotting, de beslagvrije voet, het beschermingsbewind en de korting de huishoudelijke hulp. Structureel onrechtmatig handelen van CDA-wethouder Patrick Welman leverde de gemeente Enschede een buitengewoon slechte reputatie op. De Nationale Ombudsman noemde haar in zijn vernietigende rapport een onbetrouwbare overheid. Ook de Klachtencommissaris, de Rekenkamer, de Rechtbank Overijssel en de Centrale Raad van Beroep oordeelden zeer kritisch over deze CDA-wethouder. De CDA-fractie onder leiding van Ayfer Koc hield hem voortdurend de hand boven het hoofd. Ik stel voor dat uw redactie eerst onderzoek doet naar raadsleden voordat zij genomineerd worden voor zo’n verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here