Enschedese Ayfer Koç op plek 3 bij Beste Raadslid van Nederland

2
460

Enschede – De Lijsttrekker van het CDA Enschede, Ayfer Koç, staat inmiddels op de derde plaats bij de verkiezing van het Beste Raadslid van Nederland.

Deze verkiezing, die is georganiseerd door de Volkskrant en WNL, loopt tot 7 maart a.s. en is bedoeld om raadsleden die zich in de afgelopen periode hebben onderscheiden in de gemeenteraad in het zonnetje te zetten. De 50 raadsleden met de meeste stemmen worden beoordeeld door een professionele jury. De finale zal uit minimaal 10 raadsleden bestaan. Inmiddels hebben al meer dan 27000 stemmers een stem uitgebracht op een raadslid.

Wilt u niks missen van het politieke nieuws? Like dan onze NieuwsOverijssel.nl – politiek Facebookpagina

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
René Beunders

Werkelijk onbegrijpelijk dat uw redactie dit CDA-raadslid heeft genomineerd. Is dat wellicht omdat zij de echtgenote van het tweede kamerlid Pieter Omtzigt is? Als fractievoorzitter van coalitiepartij CDA Enschede is zij medeverantwoordelijk voor de sociale misstanden in Enschede. Ik zal er een paar noemen: de zoekperiode, de bevoorschotting, de beslagvrije voet, het beschermingsbewind en de korting de huishoudelijke hulp. Structureel onrechtmatig handelen van CDA-wethouder Patrick Welman leverde de gemeente Enschede een buitengewoon slechte reputatie op. De Nationale Ombudsman noemde haar in zijn vernietigende rapport een onbetrouwbare overheid. Ook de Klachtencommissaris, de Rekenkamer, de Rechtbank Overijssel en de Centrale Raad van… Lees verder »