22 april 2019

Emiel Diender verdient nieuw contract bij Zwolse club

Emiel Diender verdient nieuw contract bij Zwolse club
Foto: CSV'28

ZWOLLE – CSV’28 beloont Emiel Diender, die in januari instapte als hoofdtrainer, met een nieuw contract. De energie is terug en in alles is dat te merken bij de club. Daarom is Emiel ook volgend seizoen de hoofdtrainer van CSV’28.

Met nog vier wedstrijden te gaan, wordt er hard gewerkt aan handhaving in de 3e klasse. Ondanks dat we nog niet zeker zijn van lijfsbehoud, is CSV’28 erg tevreden over Emiel en zijn aanpak. De trainer zelf heeft het erg naar zijn zin en is blij dat hij verder aan de slag kan met deze talentvolle jonge spelersgroep. Hij ziet mooie uitdagingen en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en bij CSV’28 krijgt hij volop die ruimte. De spelersgroep heeft vertrouwen en duidelijkheid gekregen en er heerst een positieve sfeer rondom het team. Dat is ook te zien aan de resultaten in de laatste drie wedstrijden, waarin maar liefst zeven punten behaald werden.

Ook assistent trainer René Kalthofen, heeft aangegeven volgend jaar samen met Emiel voor de groep te staan. Het trainersduo vult elkaar goed aan en wil volgend seizoen samen met de spelersgroep weer mooie stappen gaan maken. Naast de trainers hebben binnen de staf zowel keeperstrainer Michel Ooms als assistent scheidsrechter Geert Weggemans te kennen gegeven volgend jaar aan de groep verbonden te zijn.

De gesprekken met de overige stafleden staan op korte termijn gepland. CSV’28 hoopt volgend seizoen met de gehele staf verder te bouwen aan de toekomst van de club, en wenst Emiel, de staf en de spelersgroep veel succes in de laatste fase van de competitie.

Gerelateerde berichten