East Side Tattoo proudly presents: International Tattoo Show Twente, 16 & 17 september 2017, EXPO TWENTE Enschede

0
40

Enschede – De 1e editie van de International Tattoo Show Twente biedt plaats aan ruim 60 van de beste tattoo artiesten uit binnen- en buitenland en vindt plaats op 16 & 17 september 2017 in EXPO Twente in Enschede.\

De International Tattoo Show Twente een niet te missen evenement voor alle tattoo liefhebbers. Van traditionele tattoos tot New School / cartoon stijl, van realistisch tot dot work, alle tattoo stijlen zijn op deze conventie vertegenwoordigd en iedereen is welkom op dit mooie evenement. Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Daarnaast zal de show bestaan uit diverse bezienswaardigheden zoals een oldtimer car show, diverse optredens van muzikale artiesten, een keur aan uiteenlopende standhouders, lekker eten en veel gezelligheid. Tattoo Show Twente is kindvriendelijk, er is zelfs een gelegenheid tot kinderopvang.  Er zijn bodypaint demonstraties en bezoekers kunnen desgewenst worden voorzien van de mooiste lichaamsschilderingen.

Terug naar de artiesten: Het is een internationale conventie omdat we niet alleen standhouders hebben uit Nederland, maar o.a. ook uit Duitsland, België, Engeland en zelfs Nepal. Iedere conventiedag is er op het podium een wedstrijd waarbij uit diverse categorieën de beste/mooiste tattoo door een jury gekozen wordt.
Ook zal er een speciale actie zijn waarbij diverse artiesten 1 gezamenlijke rugtattoo zullen gaan zetten, zij zullen gelijktijdig aan dit stuk werken.

Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst en verdere informatie op: www.tattooshowtwente.nl

Openingstijden:
Zaterdag 16 september van 12.00 – 21.00
Zondag 17 september van 10.00 -19.00

Entree:
Dagkaarten zijn verkrijgbaar aan de deur tijdens Tattoo Show Twente of via PreTicketSale bij East Side Tattoo in Enschede en Snakebite Tattoo in Almelo.
(dagkaart €12,50, passe partout €22,50)
Dagkaart aan de deur:
Zaterdag 16 September of Zondag 17 September: €15,-
Passe Partout (zaterdag en zondag): €25,-
Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.
Kinderen tot 18 jaar moeten onder begeleiding van een ouder/verzorger zijn.
(Er kan om legitimatie gevraagd worden i.v.m. het verkrijgen van alcohol.)

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op