Die Schlagernacht des Jahres 2017

0
12

Zwolle – Zaterdag 14 oktober vindt Die Schlagernacht des Jahres plaats in de IJsselhallen Zwolle. De tweede editie van dit muzikale evenement staat weer garant voor een avond vol gezelligheid en de beste Schlager- en Volksmusik.


Het is ‘Mister Schlager Nederland’ Wijbrand van der Sande deze editie weer gelukt om de beste Duitstalige artiesten naar Zwolle te halen. Zo zullen de Kastelruther Spatzen na 7 jaar afwezigheid weer voor het eerst in Nederland optreden. De Kastelruther Spatzen alleen al staan garant voor meer dan 100 gouden en platina platen. Naast deze supergroep treden ook de Wildecker Herzbuben, Die Zillertaler en Gaby Albrecht op en komt Schlagerkoning Dennie Christian langs om het feestje af te trappen met het Zwolse publiek.

‘Die Schlagernacht des Jahres’ is HET evenement van het jaar op gebied van Schlager en Volksmusik. De organisatie is in handen van Spiel mir einer, het Nederlandse radio station dat helemaal gespecialiseerd is in de schlager en volksmuziek. Dit evenement kent zijn gelijkenis niet in Nederland; een line up van de beste Duitstalige artiesten op één avond en is nog het beste te vergelijken met de grote muziekshows van de Duitse tv. Bezoekers kunnen vanaf 17.30 uur al in de IJsselhallen terecht voor een maaltijd, lekker broodje of kopje koffie. Dat wordt genieten van een avondvullend programma met eten, drinken en de beste Schlagermuziek. Een onvergetelijke avond uit voor jong én oud!

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op