Nijverdal – In niets leek Stevo op de ploeg die trots de vierde plek bezet. De ploeg kwam nauwelijks aan aanvallen toe en probeerde alleen fysiek De Zweef af te troeven. De thuisploeg probeerde te voetballen, wat wel lukte, maar kansen waren er nauwelijks. De eerste helft was niet om aan te zien en de tweede iets meer. Beide ploegen kwamen ongeveer evenveel gevaarlijk voor het doel, zodat de puntendeling wel een terecht weerspiegeling is van de wedstrijd.

De eerste helft speelde zich nagenoeg geheel af op het middenveld. Daar was veel gerommel en balverlies van beide kanten. Stevo kon geen vuist maken en Dennie Hoogenkamp hoefde nauwelijks op te treden. Aan de andere kant hetzelfde met uitzondering van een mooie trap van Sven Dikkers waarna Marc Nieboer in de rebound bijna het net trof. De tweede helft begon met druk van de kant van Stevo, maar echt gevaarlijk werd het niet. De ploeg uit Geesteren probeerde met felheid een kans te forceren, maar slaagde daar niet in. Naar het einde van de wedstrijd lag de 0-0 al in het verschiet. Beide trainers gebruikten veel wissels.

Bij De Zweef kwam Nick Snellink voor Tom Heuver en Lars Spijkerman voor Daniël Jannink. Veel kansen waren er niet. In een scrimmage na een strakke voorzet van Marc Nieboer kon de bal niet in het doel gewerkt worden. Aan de andere kant (het was al de 94e minuut) redde Roy ten Dam op de doellijn toen heel Stevo al in de startblokken stond te gaan juichen voor een gestolen overwinning.