22 april 2019

Circuskids gezocht voor het DoeMeeCircusFestival in Enschede

Circuskids gezocht voor het DoeMeeCircusFestival in Enschede
Foto: Circus Tijdgeest

ENSCHEDE – Ben jij de clown in huis, of juist heel lenig? Dan start er binnenkort iets leuks voor jou. Van maandag 29 april tot vrijdag 3 mei is het DoeMeeCircusFestival in Enschede. Het festival is één keer per jaar en wordt georganiseerd door Circus Tijdgeest.

Heb je altijd al willen weten hoe het is om in een circus te werken? Tijdens het DoeMeeCircusFestival kun je in een week tijd een circusact leren, die je dan tijdens de grote eindshows op vrijdag mag gaan tonen. Jong en oud zijn welkom. Voor iedereen valt er wel iets te leren tijdens deze week. Je kunt bijvoorbeeld acrobatische act’s doen, zwaaien met poi’s, of een super grappige clownsact neerzetten. Ook kinderen of volwassen die een beetje verlegen zijn, zijn welkom. Circus leent zich namelijk bij uitstek om je individueel en sociaal te ontwikkelen.

Praktische informatie
Wanneer: Maandag 29 april tot vrijdag 3 mei
Hoe laat: maandag tot en met donderdag van 10:00-15:00 uur, vrijdag van 10:00-20:00 uur
Waar: G.J. Van Heekstraat 14 speeltuin Kozakkenpark 7521 EG Enschede
Kosten: € 5,- per persoon (Graag je eigen lunch meenemen)
Op vrijdag worden er om om 15:00 en 19:00 uur een show gegeven, er wordt een vrije gift gevraagd.

Over Circus Tijdgeest
Circus Tijdgeest draait al ruim 30 jaar mee als sociaal circus project en realiseert op uiteenlopende locaties en niveaus circusdoemeeprojecten met jong en oud. Op maandag en dinsdag houdt Circus Tijdgeest circusworkshops. Voor meer informatie hierover kijk op: https://www.facebook.com/CircusTijdgeest/.

Gerelateerde berichten