Auto gestolen na klap op het hoofd, politie doet getuigenoproep

0
35
© Gerrit-Jan Mondria (Archief)

Hengelo – Woensdagavond is de auto, een grijze Mercedes Benz Type Cdi 220, van een 24-jarige man uit Hengelo gestolen. De politie is op zoek naar de dader. Het slachtoffer had zijn auto te koop aangeboden via Marktplaats. Een potentiële koper was uitgenodigd om naar de auto te komen kijken bij zijn woning in de Gerrit Peuscherstraat in Hengelo. Tijdens deze ontmoeting ging de verdachte er met de auto vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

De potentiële koper had zich netjes gemeld en ging samen met de verkoper naar de auto kijken. De motor van de auto werd gestart en samen werd even onder de motorkap gekeken. Plotseling gaf de potentiële koper de verkoper een klap tegen het hoofd waardoor deze op de grond viel. Vervolgens stapte de potentiële koper in de auto en reed er mee weg. De politie houdt er ernstig rekening mee dat er een tweede auto bij betrokken was.

Signalement verdachte:
– Man tussen de 40 en 50 jaar
– Nette verschijning
– 1.70-1.80 lang
– Slank postuur
– Lang smal gezicht
– Donkergroen geruit colbert
– Alpino pet
– Sprak accentloos Nederlands

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op