© Fotopersbureau Steenwyck

Steenwijk – De aanhoudingen bij een café aan de Doelenstraat waren niet zomaar, dat laat de politie in een schriftelijke reactie weten.

Eerder die avond werd er melding gedaan van drie mannen die verschillende vernielingen hadden gepleegd in een café aan de Woldpromenade in Steenwijk en dat zij daar iemand hadden mishandeld. “Toen de agenten ter plaatse kwamen, waren de mannen al weg. Na een korte zoektocht werden zij gevonden in een ander café in Steenwijk, aan de Weemstraat. Daar zijn zij vervolgens aangehouden.” laat woordvoerster Marloes Ballast weten van de politie Oost Nederland.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zijn hierbij drie mannen aangehouden van 21, 37 en 46 jaar oud. Alle drie komen zij uit Steenwijk en worden zij verdacht van de mishandeling en vernielingen. Het onderzoek is nog in volle gang. De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien, gehoord of misschien zelfs hebben gefilmd. “Alle informatie die het onderzoek verder kan helpen is welkom en kan gedeeld worden via Facebook van Politie Steenwijk of telefonisch via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.”