Aanhouding verdachte heterdaad inbraak woning

0
9

Wierden – Op dinsdag 11 juli 2017 om 02:20 uur kreeg de politie Wierden wederom een melding van een verdacht voertuig op de Grote Maatweg te Wierden.  Een getuige had gezien dat het voertuig geparkeerd werd bij het voormalige politiebureau. Er zouden een tweetal mannen uit het voertuig gestapt zijn en deze waren de wijk ingelopen.

Agenten hebben een onderzoek ingesteld bij het voertuig en zagen dat deze inderdaad leeg was. De agenten hebben hierop elders post ingenomen. Rond 03:00 uur kregen zij van de getuige te horen dat beide mannen met goederen terug waren gekomen bij het voertuig.  Ter plaatse bij het voertuig ging er een man hardlopend vandoor en deze wist via tuinen te ontkomen. De andere man zat verstopt en deze kon worden aangehouden. Het ging hier om een 26-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats. De man is ingesloten voor verder onderzoek in het Politie Arrestantencentrum Twente te Borne.
In het voertuig werden diverse goederen aangetroffen, welke na onderzoek gestolen bleken te zijn bij een woning aan de Grote Maatweg.

De politie doet onderzoek naar de identiteit van de weggekomen verdachte, deze droeg een donkerkleurige trui met een capuchon, welke hij over zijn hoofd droeg.  Bent u getuige geweest of heeft u informatie over de ontsnapte verdachte belt u dan met 0900-8844 en vraag naar het basisteam Twente-West. Wilt u anoniem melden belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op