Voorbeschouwing FC Twente – FC Dordrecht

Voorbeschouwing FC Twente – FC Dordrecht

ENSCHEDE – Vrijdagavond staat er een nieuwe voetbalavond gepland in De Grolsch Veste. Om 20.00 uur trapt FC Twente af voor het thuisduel met FC Dordrecht. Donderdagmiddag na de afsluitende training blikte trainer Marino Pusic vooruit op de ontmoeting.

Na in een lange reeks wedstrijden ongeslagen te zijn gebleven, leed FC Twente maandagavond in Waalwijk haar eerste nederlaag sinds eind november. “Winnen verveelt nooit en dan is een nederlaag ook niet prettig”, geeft Pusic aan. “Dat is nu gebeurd na 15 wedstrijden. We hebben het met de groep doorgenomen en besproken. Het komt in een wedstrijd niet zo maar aanwaaien. We zullen scherper, alerter en doortastender moeten zijn om het verschil te maken. We willen de voorsprong op de ranglijst behouden, daar spelen we vrijdag voor.”

Selectie FC Twente
Maandag ontbrak aanvoerder Wout Brama tegen RKC en het is nog niet zeker of hij inzetbaar is tegen Dordrecht. “Wout is een vraagteken voor morgen, net als Matthew Smith. Matthew heeft heupklachten”, vertelt Pusic. Nacho ontbrak maandag, maar keert vrijdag terug in de selectie.

Deel dit bericht!

Bron:FC TWente

Gerelateerde berichten