Politie Rijssen zoekt getuigen van incident aan het Kranspad

Politie Rijssen zoekt getuigen van incident aan het Kranspad

RIJSSEN – In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 maart tussen 03.45 uur en 04.00 uur (zomertijd) vond er aan het Kranspad in Rijssen een incident plaats tussen een man en een vrouw. Het Kranspad is een steeg gelegen aan de Haarstraat naast een pinautomaat van de ABN Amro. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen, omdat er nog vragen zijn rondom de toedracht van het incident.

Op camerabeelden is te zien dat tijdens het incident een groepje van vier personen langskomt bij de steeg en in de steeg kijkt wat er aan de hand is. Het gaat om twee mannen die allebei een fiets bij zich hebben alsmede een man en een vrouw die te voet zijn. De vrouw draagt een lichte jas. De politie komt graag in contact met een of meerdere van deze vier personen. Mogelijk dat zij iets gezien of gehoord hebben wat het onderzoek naar het incident verder kan helpen.

Mogelijk zijn er ook nog andere getuigen van dit voorval. Opvallend aan de zaak is namelijk dat het in de nacht gebeurde dat de tijd werd verzet naar de zomertijd. Mogelijk dat mensen die in die nacht in de buurt van het Kranspad zijn geweest, zich nog wat weten te herinneren van die nacht.

De politie verzoekt de hierboven genoemde vier mensen om zich te melden. Wie anderszins over informatie beschikt die deze zaak kan helpen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Tips doorgeven via Meld Misdaad Anoniem kan op nummer 0800-7000.

Deel dit bericht!

Gerelateerde berichten