Open avond voor professionals op Windesheim Zwolle

Open avond voor professionals op Windesheim Zwolle
Foto: Open avond Hogeschool Windesheim

ZWOLLE – Hogeschool Windesheim organiseert op woensdag 22 mei een open avond voor iedereen die geïnteresseerd is om een opleiding naast zijn werk te volgen.

Een op de vijf volwassenen in Nederland volgt een opleiding of cursus en dat aantal is al jaren stijgend. Hogeschool Windesheim heeft een breed en divers aanbod voor mensen die willen doorgroeien in hun functie, zich willen verdiepen of een carrièreswitch willen maken. Tijdens de open avond kunnen bezoekers zich laten informeren over meer dan honderd deeltijdopleidingen en cursussen binnen de interessegebieden Leiderschap en Management, Coaching en Supervisie, Educatie, Techniek en ICT, Bewegen en Sport, Gezondheid en Welzijn, Accountancy en Controlling, Marketing, Communicatie en Media en Theologie.

Studeren in eigen tempo
Veel opleidingen zijn flexibel. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen welke modules je volgt en wanneer. Cursisten stippelen zelf met behulp van een studiecoach de eindbestemming en tijdsduur van hun studie uit en kunnen voortbouwen op kennis die ze vanuit je werkervaring meebrengen. Naast deze modulair opgebouwde opleidingen heeft Windesheim een uitgebreid opleidingsaanbod van deeltijd-hbo, associate degrees, post-hbo, masters en cursussen die professionals helpen om zichzelf te ontwikkelen.

Nieuw: Ad Industriële Automatisering & Robotica
Nieuw in het opleidingsaanbod is de opleiding Industriële Automatisering & Robotica. Met deze tweejarige Associate degree leer je machines plaatsen, in bedrijf stellen, onderhouden en programmeren. Ook het ontwerpen, realiseren en integreren van een subsysteem van een machine komt aan bod. De opleiding start in september.

Programma open avond
Op 22 mei tussen 18.30 en 21.00 uur is er in gebouw X een informatiemarkt en vinden er studieadviesgesprekken plaats. Tijdens deze een-op-eengesprekken met een studieadviseur of loopbaancoach wordt achterhaald welke studie het best bij iemand past. Om 19.00 en 20.00 uur zijn er klassikale voorlichtingsrondes van de deelnemende opleidingen en als extraatje voor de bezoekers twee inspiratiesessies, op het gebied van coaching en personal branding.

Meer informatie en aanmelding voor de open avond kan via www.windesheim.nl/openavond.

Deel dit bericht!

Gerelateerde berichten