Muziekverenigingen Crescendo en KNA met Gé Reinders in De Voorveghter

Muziekverenigingen Crescendo en KNA met Gé Reinders in De Voorveghter
Foto: Gé Reinders

HARDENBERG – Gé Reinders, de Limburgse ambassadeur van de bloasmuziek, staat vrijdagavond 24 mei tijdens zijn laatste tour op  de planken van De Voorveghter met Harmonie Crescendo Gramsbergen en KNA (Kunst Na Arbeid) Hardenberg, die gedirigeerd worden door Wim Booij.

In liedjes als Bloasmuziek en D’n Hoaf klinken alle klanken die de harmonie rijk is, van zachte ballades tot overweldigende tutti. Met zijn songwriterstalent en muzikale vakmanschap staat Gé Reinders al decennia aan de top van het Limburgse en het Nederlandse muzieklandschap. Paul de Leeuw en Herman van Veen namen liedjes van hem op en Toon Hermans lijfde hem in als producer. In 2003 gooit Gé hoge ogen met Bloasmuziek, dat al jaren in de Top2000 staat.

Gé werkt met internationaal bekende blaasmuziek-grootheden als Hardy Mertens, Sandor Hendriks en Peter Kleine Schaars. In dit theaterseizoen neemt Gé, de onlangs 65 werd, afscheid van het theater. Dit doet hij met het programma Oetbloaze, waarbij hij zijn nummers ten gehore brengt met een regionaal orkest. In Hardenberg benaderde hij de muzikanten van Crescendo en KNA om hem te begeleiden.

Kaarten
Kaarten zijn op de website www.voorveghter.nl te bestellen.

Deel dit bericht!

Gerelateerde berichten