Het Ravijn in NIjverdal verwelkomt FTP Training Center als nieuwe huurder

Het Ravijn in NIjverdal verwelkomt FTP Training Center als nieuwe huurder

NIJVERDAL – Kickboksschool FTP Training Center uit Nijverdal vestigt zich voor de komende drie jaar in zwem-, sport- en zorgcomplex Het Ravijn in Nijverdal. Burgemeester Anneke Raven ondertekende onlangs samen met de eigenaren van de kickboksschool, Jordi Picanussa en Leonie Picanussa, de huurovereenkomst voor de vestiging in het Ravijn.

Met de vestiging van FTP Training Center in Het Ravijn en de komst van Columbus Junior kinderopvang vorig jaar, zijn bijna alle ruimtes in het complex in gebruik. Alleen op de eerste verdieping is er nog één ruimte beschikbaar voor verhuur. Manager Ruben Buijserd van Het Ravijn: “We zijn blij met de komst van de kickboksschool. Ondernemers uit onze gemeente kunnen hun volgende stap zetten in de gezamenlijke beweegambitie.”

FTP Training Center wil een toegankelijke kickboksschool zijn waar krachten, talenten en potentie volledig tot bloei mogen komen. De eigenaren van de kickboksschool, die beiden in de zorg werken, bieden naast bokstrainingen ook (jeugd)zorgtaken aan. Ze willen ontspanning door inspanning bieden. De kickboksschool neemt deze maand zijn intrek in het nieuwe onderkomen op de zorgvloer in Het Ravijn.

Deel dit bericht!

Gerelateerde berichten