FC Twente onderuit tegen Dordrecht

FC Twente onderuit tegen Dordrecht

ENSCHEDE – FC Twente heeft vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht niet voor resultaat kunnen zorgen. De ploeg verloor met 0-1 door een doelpunt kort voor rust. Vrijdagavond speelt FC Twente opnieuw in De Grolsch Veste. Dan komt Telstar op bezoek.

Peet Bijen: “Ik vond dat we niet zo slecht stonden, maar in de eindfase waren we niet dodelijk genoeg”, blikt Peet Bijen na afloop terug. “We hebben niet veel mogelijkheden gecreëerd en dat moet beter. Dat geluk dat je de rest van het seizoen wel hebt, heb je deze week niet. Bij die tegengoal gaat de bal er via via in, terwijl je voor de rest niet in de problemen komt, dat is extra zuur. Het gaat om de eindfase, dan moet je er staan en gretig zijn om die goal te maken.”

Haris Vuckic: “We hebben hard gewerkt, maar konden niet veel kansen creëren. In de tweede helft voerden we de druk op zoek naar naar de 1-1. We moeten de focus houden. Hoofd omhoog hard blijven werken”, keek Vuckic terug op de avond. De middenvelder maakte maandag na een jaar blessureleed zijn rentree en speelde vanavond zijn eerste duel van het seizoen in De Grolsch Veste. “Ik ben er een jaar uit geweest en ben blij dat ik weer op het veld sta. Ik ben blij met elke kans en heb hard gewerkt om terug te komen.”

Marino Pusic: “Dit is heel zuur, zonder kansen weg te geven verlies je. We hebben er alles aan gedaan, maar hebben te weinig gecreëerd. In de eerste helft drongen we aan, in de laatste fase waren we niet doortastend genoeg. Dan moet je de focus houden en baltempo omhoog gooien. In de tweede helft verdedigen zij met man en macht en dat is hun goed recht. We kwamen er niet doorheen en dan ga je tegen jezelf voetballen.”

Deel dit bericht!

Bron:FC TWente

Gerelateerde berichten